Mai més sense bateria

Quantes vegades has anat d’excursió i t’emociones fent un munt de fotos, i de sobte t’has quedat sense bateria?

Això té fàcil solució, pots comprar un carregador de bateria portàtil usb. Hi ha moltes marques i opcions, et marc algunes coses a tenir en compte:
  • Posats a comprar, tria una bateria que tingui 8500 mAh o més, d’aquesta manera t’assegures més de tres càrregues completes del teu dispositiu.
  • Si té dues sortides USB millor, així podràs carregar dos aparells alhora. Normalment una és d’1 Ampere, i una altra de 2A que són el doble de ràpides carregant.
  • No et deixis enlluernar per grans marques de preus excessius, un carregador d’uns 10.000 mAh el pots trobar perfectament entre 35-40 euros, pagar més seria una exageració, igual que comprar per aquest preu de menys mAh. Jo he comprat uns quants a amazon de la marca ANKER per a mi i per a amics i ningú ha tingut problemes mai.
  • Tracta de no carregar fins que no estigui completament descarregada. Segueix les instruccions del fabricant i cárgalo sempre amb el cable que et facilitin, he comprovat que no tots els cables usb carreguen igual. Si la càrregues amb un endoll d’un ampere la carregarà més lent, però t’assegures que també trigarà més a descarregar-se.
Seguint aquestes petites pautes la bateria et pot durar molt de temps.
@JuanjoFuster

• Instagram > @juanjofuster
Nature & Photo Blogger from Catalonia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.